Wayne Rooney ostal brez hlač

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleška nogometna reprezentanca je v kvalifikacijski tekmi skupine F s 5:0 premagala San Marino. Na tekmi je dvakrat zadel tudi Wayne Rooney, ki je po koncu obračuna ostal brez spodnjega dela dresa.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA wayne rooney Eden izmed gostujočih nogometašev San Marina je očitno veliko oboževalec zvezdnika rdečih vragov, saj ga je po koncu tekme prosil za njegov dres. Pogovor med njima naj bi potekal približno takole:

''Lahko dobim dres?''

''Lahko.''

''Ne ta. Lahko dobim hlače?''

Rooney je njegovi prošnji ustregel. ''Ja, moral sem mu dati hlače. Prvič se mi je zgodilo kaj takega. Še nihče me ni prosil za spodnji del dresa. Čudno je bilo. Če sem povsem iskren, ne vem, kdo je bil ta nogometaš. Igrati na Wembleyju je za njih veliko doživetje,'' je po tekmi povedal Anglež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.