Everton in WBA imenovala nova trenerja

Foto: EPA Allardyce se kljub drugačnim napovedim vrača na klubsko sceno.
Foto: EPA Allardyce se kljub drugačnim napovedim vrača na klubsko sceno.
Angleška nogometna strokovnjaka Sam Allardyce in Alan Pardew imata nova delodajalca.
Oglej si celoten članek

Nekdanji selektor angleške nogometne reprezentance Sam Allardyce je novi trener angleškega prvoligaša Evertona, poročajo angleški mediji. Allardyce bo na klopi zamenjal Nizozemca Ronalda Koemana, ki ga je prejšnji mesec klub zaradi slabih rezultatov odpustil.

Po odpovedi Koemanu je klub iz Liverpoola vodil David Unsworth, a se krivulja uspehov ni obrnila, Everton je trenutno z 12 točkami na 17. mestu prvenstvene razpredelnice.

Triinšestdesetletni Allardyce, ki je v torek prekinil počitnice v Dubaju, je bil lani trener Crystal Palacea. Uspel ga je zadržati v Premier League, a je kljub temu pred začetkom nove sezone odstopil.

WBA našel menjavo za Pulisa

Foto: Profimedia Alan Pardew

Šestinpetdesetletni Alan Pardew, nekdanji trener West Hama, Newcastla, Southamptona, Charltona, Readinga in Crystal Palaca, je na tem položaju zamenjal Tonyja Pulisa.

West Brom je trenutno na 16. mestu v 20-članski elitni angleški ligi premier league. Pardew je z novimi delodajalci podpisal pogodbo za obdobje dveh let in pol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.