Webber: ''Grosjean je norec. Sramotno''

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkač Red Bulla Mark Webber je z ostrimi besedami okaral Romaina Grosjeana, s katerim sta trčila med dirko za VN Suzuke. Avstralec je dirkača Lotusa označil za ''norca'' in dodal, da so njegove poteze na takšnem nivoju ''sramotne''.
Oglej si celoten članek

Samo tri dirke po tem, ko je Romain Grosjean kot prvi dirkač v 18 letih dobil prepoved ene dirke zaradi nesreče v belgijskem Spaju, je na Japonskem poskrbel za nov incident. V prvem krogu je zadel dirkalnik Marka Webbra in se tako še osmič v letošnji sezoni že v prvem krogu zapletel v nesrečo. '

'Nisem videl, kaj se je dogajalo zadaj, vendar so mi fantje povedali, da je bil na delu norec Grosjean. Ostali se borimo za dober rezultat, on pa si želi čim hitreje priti do tretjega ovinka. Morda potrebuje še ene počitnice,'' se je jezil Webber, ki je ciljal na dirko v Monzi, katero je moral Francoz izpustiti zaradi nesreče v Spaju.

''Moral se bo zazreti sam vase. Kriv je bil povsem sam. Kolikokrat lahko napraviš isto napako?'' se je spraševal dirkač Red Bulla, ki je osvojil končno deveto mesto.

Foto: EPA romain grosjean ''To je sramotno zanj,'' je povedal Webber, čigar mnenju se je pridružil tudi šef rdečih bikov Christian Horner, ki je Grosjeana označil za norega.

''Nora poteza Grosjeana v drugem ovinku je končala Markovo dirko. Najbolj zaskrbljujoče je, da gre za ponavljajoče incidente. Če narediš napako, se moraš iz tega kaj naučiti,'' je povedal Horner, ki je prepričan, da je nesreča Webbra stala uvrstitve na zmagovalni oder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.