Welbecka ne bo v Slovenijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Štiriindvajsetletni napadalec angleške izbrane vrste Danny Welbeck bo zaradi poškodbe kolena izpustil kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo leta 2016 proti Sloveniji 14. junija v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Danny Welbeck je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 doslej zabil  šest zadetkov. Z dvema goloma proti Švici in Sloveniji ter po enem proti San Marinu in Litvi je član topničarjev tudi prvi strelec kvalifikacij.  

Da napadalec še ni pripravljen, je na današnji novinarski konferenci potrdil trener Arsenala Arsene Wenger, ki na Welbecka ne bo mogel računati v soboto na finalu pokala FA proti Aston Villi. Igralec bo izpustil tudi prijateljski obračun Anglije in Irske 7. junija v Dublinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.