West Ham brez olimpijskega stadiona

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanska vlada je v torek zaradi sumljivega razpisa razdrla pogodbo, po kateri bi po koncu olimpijskih iger na olimpijskem stadionu v Londonu zaigral nogometni klub West Ham.
Oglej si celoten članek

Potem ko je že vse kazalo, da je nekdanji angleški nogometni prvoligaš West Ham, ki letos ne nastopa v elitni druščini Premier League, le pridobil novo domovanje – prihodnje leto po koncu poletnih olimpijskih iger naj bi se preselil na olimpijski stadion –, je britanska vlada v torek zaradi sumljivega razpisa razdrla pogodbo.

Tako bo 486 milijonov funtov vreden olimpijski objekt ostal v javni lasti tudi po olimpijskih igrah, ko bodo oblasti ponovile razpis in stadion oddale v najem najboljšemu ponudniku.

Ob tem želijo sedanji lastniki po igrah zmanjšati kapaciteto stadiona z 80 tisoč na 60 tisoč gledalcev ter ohraniti atletsko stezo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.