West Ham na vsak način hoče, da Carroll igra

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški nogometni prvoligaš West Ham United bo prek pravne poti pozkusil doseči razveljavitev prepovedi igranja za Andyja Carrolla.
Oglej si celoten članek

West Ham United se krčevito bori za obstanek v elitni diviziji angleškega klubskega nogometa, za kar se je pripravljen na vse ukrepe. Te bodo še kako potrebovali v primeru kazni za njihovega napadalca Andyja Carrolla. Ta je na tekmi s Swansea-jem prejel dirketen rdeči karton za kar je bil 'nagrajen' z dodatnimi tremi tekmami suspenza.

Pri londoskem klubu se zavedajo, da si njegovega izostanka ne morejo privoščiti, zato so se prirpavljeni za svoj prav boriti prek vseh pravnih kanalov. "Sedaj ne moremo ubrati nobene druge poti kot pravne," je dejal direktor kluba David Gold.

"Borimo se za preživetje. Če bi bili na sredini lestvice bi nam bilo vseeno, tako pa se borimo za obstanek v Premier ligi in to dolgujemo našim navijačem in sebi," je še dejal Gold, medtek ko anglšeka nogometna zveza zadeve ne komentira. Igranja pa si zagotovo želi tudi Carroll, ki je v zadnjem letu dni po zaslugi poškodob odigral vsega 15 tekem in zgolj štirikrat zatresel mrežo nasprotnika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.