Westa Ham in QPR v lovu na Anelkaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleška prvoligaša West Ham in Queens Park Rangers se domnevno potegujeta za prestop Nicolasa Anelkaja. Nekdanji nogometaš Chelseaja bi se lahko vrnil v Premier ligo po incidentu, ki se je zgodil med njim in enim izmed oboževalcev nogometnega kluba Shanghai Shenhua.
Oglej si celoten članek

Angleški časopis Metro poroča, da se West Ham in Queens Park Rangers zanimajo za nakup Nicolasa Anelkaja, ki so se mu njegovi delodajalci iz Kitajske pripravljeni odpovedati za odškodnino v višini petih milijonov funtov.

Francoz se je prejšnji vikend zapletel v prepir z enim od oboževalcev Shanghai Shenhue, ker se po koncu obračuna ni hotel prikloniti obiskovalcem, kot je to navada na Kitajskem. The Mirror je postregel s transkripcijo pogovora med Anelkajem in jeznim oboževalcem, ki je na ogled tekme pripotoval kar 700 milj daleč.

obiskovalec: ''Zakaj se nisi priklonil skupaj z ostalimi?''
Anelka: ''Če se želiš pogovoriti, potem stoj tu.''
obiskovalec: ''Vzel sem dopust in plačal letalske karte ter hotel, da vas pridem podpirat in kaj si storil ti?''
Anelka: ''Zakaj jaz? Zakaj ne najdeš kitajskega igralca?''
obiskovalec: ''Zato, ker si kapetan in bi moral biti odgovoren. Če nas ne spoštuješ, potem mi ne bomo spoštovali tebe.''
Anelka: ''Vseeno mi je.''

Nogometaši Shanghai Shenhue so obračun z Qingdao Jonoon izgubili z rezultatom 1:0. Anelka se je kitajskemu klubu pridružil decembra lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.