Westbrook prvi po 42 letih

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdniku košarkarske lige NBA Russellu Westbrooku je na tekmi s Phoenix Suns uspel zgodovinski dosežek.
Oglej si celoten članek

Russell Westbrook je v severnoameriški košarkarski ligi ligi NBA na tekmi med moštvom Oklahoma City Thunder in Phoenix Suns, ki so ga prvi po podaljšku dobili s 113:110, za zmagovalce zbral 51 točk ter po legendarnem Kareemu Abdulu Jabbarju in sezoni 1974/75 postal prvi v ligi, ki je 50 ali več točk dosegel ob trojnem dvojčku.

"Hotel sem zmagati. Zelo preprosto. Bilo je sicer naporno, toda to pozabiš, ko si v žaru borbe. V tako izenačenih srečanjih greš na igrišče, tekmuješ in skušaš prikazati igro, ki je sicer običajno ne," je menil Westbrook, ki je vpisal še 13 skokov in 10 podaj ter s tem zelo uspešno začel dobo kluba brez dolgoletnega prvega moža Kevina Duranta, s katerim sta igrala skupaj osem sezon.

Westbrook je sicer zadel 17 od 44 poskusov iz igre, tako da soigralci skoraj niso "pogledali" proti košu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.