Wigan v Maribor brez odpuščenega trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Owen Coyle je po nizu porazov in skorajšnjem gostovanju v Ljudskem vrtu na odločilni zadnji tekmi skupinskega dela Evropske lige dobil odpoved kot trener Wigan Athletica.
Oglej si celoten članek

Vodstvo angleškega drugoligaša je potezo povleklo po četrtem porazu na zadnjih petih tekmah, ki jih je Wigan Athletic utrpel pod vodstvom Owna Coyla. Namesto nekdanjega trenerja Boltona, ki je moštvo prevzel po odhodu uspešnega Roberta Martíneza ob koncu zadnje sezone, bosta osvajalce pokala FA 12. decembra proti Mariboru verjetno vodila začasna trenerja Graham Barrow in Sandy Stewart.

"Latics" so trenutno na 14. mestu Championshipa, v skupini D Evropske lige pa imajo točko več od vijoličastih in dve manj od trenutno drugouvrščenega Zulte-Waregema.

Wigan k Mariboru prihaja na verjetno odločilno tekmo v boju za drugo mesto, ki vodi v šestnajstino finala. Vijoličasti morajo zmagati in obenem upati, da Belgijci proti Rubinu Kazanu ne osvojijo niti točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.