Williams iz Utaha v New Jersey

Foto: Žurnal24 Da je Deron vroča roba, potrjuje tudi dejstvo, da je dobil priložnost na All-Sta
Netsi in Jazzi so se dogovorili o prestopu Derona Williamsa iz Utaha v New Jersey. V nasprotno smer gredo Derrick Favors, Devin Harris in nabora na draftu.
Oglej si celoten članek

Netsi niso prav dolgo časa objokovali dejstva, da se je Carmelo Anthony namesto zanje raje odločil za ekipo New Yorka. Kot poroča ameriški športni portal espn.com, so se Netsi dan po prestopu Mela okrepili s 26-letnim Deronom Williamsom, ki v Newark prihaja iz Salt Lake Cityja, kjer je pet let – celotno NBA kariero – branil barve Utaha.

Williams, ki bo tako v kratkem postal soigralec slovenskega košarkarja Saše Vujačića, je v letošnji sezoni za Jazze, ki se jim sezona po odhodu trenerja Jerryja Sloana in Derona Williamsa pošteno lomi, povprečno dosegal 21,3 točke in kar 9,7 podaj na tekmo. Svojo priložnost je dobil tudi na nedavno končanem All-Star vikendu.

Dogovor Netsev pa vključuje tudi moštvo Golden State, ki bodo v zameno za Dana Gadzurica in Brandana Wrighta od Netsev prejeli Troya Murphyja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.