Williams ni več predsednik

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Frank Williams je odstopil kot predsednik moštva F1, ki nosi ime po njegovem priimku. Zamenjal ga bo Adam Parr, je v Silverstonu, kjer bo konec tedna tekma za svetovno prvenstvo, potrdil 68-letni Williams.
Oglej si celoten članek

Williams in soustanovitelj moštva Patrick Head sta bila edina lastnika od začetkov ekipe Williams leta 1977, lani pa sta se odločila, da bosta manjši del delnic prodala investicijski družbi. Parr je dejal, da bo Williams obdržal kontrolni delež delnic moštva in bo njegov svetovalec. Alex Burns je postal novi predsednik upravnega odbora moštva.

Williams je ob tem, ko je naznanil slovo s položaja, povedal: ''To vsekakor ne pomeni moje popolne upokojitve.'' O prihodnosti moštva pa naslednje: ''Pred moštvom je še zelo lepa prihodnost, formula 1 se bo še naprej razvijala in naša dolžnost je, da ekipo ustrezno vodimo še naprej.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.