Williamsova že končala sezono

Foto: EPA
Foto: EPA
Številka 1 ženskega tenisa Serena Williams je danes dejala, da odpoveduje nastope na turnirju prihodnji teden v Pekingu, prav tako pa je ne bo na zaključnem turnirju v Singapurju.
Oglej si celoten članek

"Za ta preventivni korak sem se odločila, ker moram poslušati svoje telo in poskrbeti za zdravje. Nobena skrivnost ni, da sem večji del sezone igrala poškodovana, pa naj bo to komolec, koleno ali na zadnjem dvoboju srce," je dejala zmagovalka 21 turnirjev za grand slam Serena Williams, ki je nazadnje igrala v polfinalu odprtega prvenstva ZDA, kjer je izgubila proti Italijanki Roberti Vinci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.