Williamsovi ni preostalo drugega

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams je odpovedala nastop na zaključnem turnirju WTA Finals v Singapurju.
Oglej si celoten članek

Zaključni turnir sezone za dekleta v Singapurju bo minil brez Američanke Serene Williams, ki je odpoved utemeljila z zdravljenjem poškodovane rame. "Zdravniki mi ne dovolijo igranja. Zelo mi je žal, da se ne vidimo v Singapurju," je sporočila prek socialnih omrežji.

Dvaindvajsetkratna zmagovalka turnirjev za grand slam ima za seboj eno najmanj uspešnih sezon v karieri. V celem letu je osvojila le en naslov, Wimbledon, poskus osvojitve tako želene zlate olimpijske medalje se ji je izjalovil v tretjem krogu, pred dobrim mesecem pa se je morala po 186 zaporednih tednih posloviti tudi od številke ena na lestvici WTA.

Turnir najboljših osmih igralk sezone v Singapurju se bo začel 23. oktobra. Mesto imajo zagotovljeno Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliškova, Garbine Muguruza, Madison Keys in Dominika Cubilkova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.