Willian uradno član Chelseaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski nogometaš Willian je tudi uradno novi član londonskega Chelseaja.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni Willian, dosedanji član ruskega Anžija iz Mahačkale je z angleškim prvoligašem podpisal petletno pogodbo. Britanski mediji poročajo, da je Chelsea za Williana, ki si ga je želel tudi tekmec iz Premier league Tottenham, odštel 35 milijonov evrov odškodnine.

"Chelsea je eden najboljših klubov na svetu in zdaj bom igral pod vodstvom enega najboljših trenerjev Joseja Mourinha," je za spletno stran Chelseaja povedal Willian.

Še četrta okrepitev

Ta je četrta poletna okrepitev Londončanov po vratarju Marku Schwarzerju ter vezistih Marcu van Ginklu in Andreju Schürrleju.

Prihod Williana je še zaostril konkurenco med ofenzivnimi vezisti v klubu, Mourinho je že doslej imel na voljo Schürrleja, Edena Hazarda, Juana Mato, Oscarja, Victorja Mosesa in Kevina De Bruyna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.