"Wilshere najboljši na svetu"

Foto: Reuters Wilshere je bil deležen laskanja članskega selektorja. (Foto: Reuters) Arsenal
Angleški selektor Fabio Capello je vezista Arsenala Jacka Wilshera označil za najboljšega mladega nogometaša na svetu, ker še nikoli ni videl tako mladega igralca nastopati s takšno samozavestjo.
Oglej si celoten članek

Angleški selektor proti Walesu ne bo mogel računati na Ria Ferdinanda, Stevena Gerrarda in Thea Walcotta, ki so poškodovani.

Fabio Capello je napovedal, da je Jack Wilshere, ki je 1. januarja dopolnil šele 19 let, dovolj pripravljen za prvo angleško enajsterico – Anglija se bo v soboto pomerila z Walesom. "Da, igra tako dobro, neustrašno in samozavestno. Neverjetno. Še nikoli nisem nobenega tako mladega nogometaša videl v vlogi vodje," se ni mogel načuditi Capello: "Mislim, da ni samo najboljši mladi nogometaš v Angliji, ampak tudi v Evropi in na svetu."

Capello je izdal, da si je želel vpoklicati tudi Manchestrovega branilca Chrisa Smallinga, vendar je Alex Ferguson vztrajal, da ta potrebuje več tekem. "Smalling je zelo zanimiv igralec, opazujem ga. Ferguson je dejal, da potrebuje več izkušenj."


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.