Wozniackijeva z zmago v New York

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prva teniška igralka sveta Danka Caroline Wozniacki je zmagovalka turnirja WTA v New Havnu.
Oglej si celoten članek

Danka, ki bo tudi na bližnjem odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku prva nosilka, je upravičila status favoritinje in v finalu 618.000 dolarjev vrednega turnirja premagala Čehinjo Petro Cetkovsko s 6:4, 6:1.

Wozniackijeva je poskrbela za dobro popotnico pred New Yorkom, kjer bo imela status prve nosilke. V finalu ogrevalnega turnirja v Connecticutu je brez težav premagala nepostavljeno in še nepostavljeno Čehinjo ter dosegla 18. zmago v karieri. Cetkovska pa je tokrat sploh prvič prišla v finale turnirja te ravni.

WTA New Haven, finale:
Caroline Wozniacki (Dan, 1) : Petra Cetkovska (Češ) 6:4, 6:1

WTA Dallas, finale:
Sabine Lisicki (Nem, 5) : Aravane Rezai (Fra) 6:2, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.