Xavi med parado''ohladil'' Neymarja

Legendarni Xavi Hernández med klubsko parado po zmagi v Ligi prvakov ni bil navdušen nad vragolijami Neymarja, zato je vsiljivega soigralca preprosto odrinil.
Oglej si celoten članek

Barcelona se je s klubsko parado z odprtim avtobusom poveselila zgodovinskega trojčka, ki so ga varovanci Luisa Enriqueja dopolnili z zmago v finalu Lige prvakov.

Xavi Hernández, ki po več kot 20 letih zapušča španskega prvaka in bo v  prihodnji sezoni igral za Al Sadd, se je želel še zadnjič posloviti od katalonskih navijačev in se pri tem sporekel z Neymarjem.

Španski vezist je sedel na robu odprtega avtobusa, ko so se nanj spravili soigralci na čelu z brazilskim zvezdnikom. Kaj so želeli doseči, ni znano, s posnetka pa je razvidno, da Xavi ni bil ravno navdušen. Legendarni vezist je odrinil Neymarja in mu v opozorilo zažugal s prstom. Tako je 35-letni veteran še zadnjič pokazal, kdo je šef Barçine garderobe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.