Xavi na poroki našemil soigralce v hipije

Foto: EPA
Foto: EPA
Dolgoletni vezist Barcelone Xavi Hernández je v soboto skočil v zakonski jarem. Skupaj z ženo Núrio Cunillero sta zabavo spremenila v Woodstock, poroča Sport.
Oglej si celoten članek

Po poroki Xavija Hernándeza in Núrie Cunillero, ki sta si večno zvestobo obljubila v idiličnem botaničnem vrtu Marimurtra blizu Girone, je zabava bolj spominjala na znameniti muzikal Lasje ali festival Woodstock, v ponedeljek razkriva katalonski športni dnevnik Sport.

O kakšnih nedovoljenih substancah sicer ne poročajo, "hipijevska" poroka dolgoletnega vezista in kapetana Barcelone pa se je z glasbo iz 70. in 80. let prejšnjega stoletja začela kmalu po prihodu številnih povabljencev, med katerimi so prevladovali sedanji in bivši člani katalonskega kluba s svojimi boljšimi polovicami.

Valdés, Reina in Gabri po lasulje

Xavi in Núria sta povabljence presenetila s "flower powerjem", piše Sport, saj so morali svatje odložiti svoje pregrešno drage obleke znamk Armani in Dolce&Gabbana, da bi skočili v raztrgane hlače, preširoke in razbarvane majice, v lase pa si s sončnimi očali na glavi zataknili mašnice in več vrst rož.

Na voljo so bile tudi lasulje, v primeru vratarjev Víctorja Valdésa in Pepeja Reine ter nekdanjega vezista Gabrija (vsi so namreč gologlavi) pa se je to izkazalo za še posebej priročno, saj njihov izgled ni najbolj primeren za hipije, dodajajo pri Sportu. 

Trenutki, ki jih ne bodo pozabili

Nekateri, denimo bivši napadalec Barçe Santi Ezquerro, so na hipije spominjali že pred prihodom na poroko, pri katalonskem dnevniku pa so še šaljivo dodali, da je velika škoda, da je moral skok v zakonski jarem izpustiti Xavijev dolgoletni soigralec Carles Puyol, ki bi mu hipijevski izgled "pristajal kot prstan na roki".

Povabljenci so bili bojda navdušeni, saj je bilo nekaj neverjetnega videti Lionela Messija, Sergia Busquetsa, Pedra Rodrígueza, Cesca Fàbregasa, Jordija Albo, Andrésa Iniesto, Davida Villo in Xavija, kako so uživali v trenutkih, ki jih ne bodo nikoli pozabili.

Vse v dobrodelne namene

V pozdrav preteklosti so se vključile tudi njihove spremljevalke, ki so si v dolgih krilih in širokih majicah v lase zataknile cvetje, zabava pa je trajala do okrog treh zjutraj. Xavi in Núria sta se s programom izkazala že prej, saj je goste zabaval priljubljeni komik Jordi LP, ki se je z ironičnimi komentarji lotil kralja Juana Carlosa in drugih politikov, s čimer je zaslovel na Iberskem polotoku.

Najbolj čustven trenutek je bil ples mladoporočencev, kjer se Xavi po pisanju medijev ni osmešil, očitno pa je vsaj nekaj časa posvetil dobri pripravi. Parček je sicer že pred poroko, ki so ji vsi namenili čisto desetico, razkril, da bo ves dobljeni denar in darila dal v dobrodelne namene. Kakršen igralec, takšna poroka − maestro.

Foto: EPA Xavi Hernandez Núria Cunillera žena poroka Blanes botanični vrt Marimurtra

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.