Xavi poškodovan, Mallorca odpustila trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona je zaradi lažje poškodbe za dva tedna izgubila ideologa svoje igre - Xavija Hernándeza. Mallorca je zaradi slabih rezultatov odpustila trenerja Joaquína Caparrósa.
Oglej si celoten članek

Odlični vezist Xavi Hernández ne bo mogel pomagati Barceloni na nekaterih naslednjih tekmah, 33-letnik si je namreč poškodoval desno stegensko mišico. Centralni vezni igralec tako ne mogel pomagati Blaugrani na domači tekmi proti Getafeju, na gosotvanju pri Granadi, pri katalonskem klubu pa upajo, da bo vendarle nared za prvo tekmo osmine finala Lige prvakov na milanskem San Siru, ko se bo Barça 20. februarja v lombardijski prestolnici pomerila z AC Milanom.

Xavi je bil sicer vpoklican za tekmo španske reprezentance proti Urugvaju, toda sedaj bo razumljivo izpustil obračun proti Južnoameričanom, tako kot njegov kolega iz madridskega Reala Xabi Alonso.

Foto: EPA jaoquin caparros mallorca Caparrós dobil nogo

Mallorca je v ponedeljek odpustila trenerja Joaquína Caparrósa. Povod za prekinitev pogodbe je bil zadnji prvenstveni poraz proti Realu Sociedadu (0:3), kar je Mallorco potisnilo na predzadnje mesto La Lige z le točko naskoka pred zadnjim Deportivom iz La Coruñe.

Za zdaj še ni znano, kdo bo nadomestil trenerja Caparrósa, ki je bil na klopi od oktobra 2011. Španski mediji kot možna naslednika omenjajo predvsem Bernda Schustra in Gregoria Manzana. Ekipa iz Balearov je šesti klub španske Primere division s trenersko zamenjavo v tej sezoni; pred njo so to storili pri Valencii, Sevilli, Deportivu, Granadi in Espanyolu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.