Xavi že prispel v Katar

Foto: EPA
Foto: EPA
Niti teden po zmagovitem finalu Lige Prvakov z nogometnim klubom Barcelona se je Xavi predstavil na tiskovni konferenci svojega novega kluba Al Sadd.
Oglej si celoten članek

Katarski nogometni klub Al Sadd je uradno predstavil novo okrepitev: legendo španskega nogometna Xavija. Nekdanji član Barcelone, s katero je vezist v minuli sezoni osvojil ligo prvakov, špansko prvenstvo in pokal, je ob predstavitvi dejal, da je ponosen na novo avanturo. Izkušeni vezist je z Al Saddom podpisal dvoletno pogodbo.

"Zelo, zelo sem ponosen, da sem del Al Sadda. Upam, da bom lahko dvignil vse lovorike za ta klub in nadaljeval z uspehi. Rad bi se zahvalil Al Saddu in ljudem v Katarju," je povedal Xavi na uradni predstavitvi, katere se je udeležil skupaj z družino, na njej pa dobil dres s številko 6, ki ga bo nosil v prihodnosti.

"Kasneje bi rad nadaljeval kot trener, ampak bomo videli, kaj se bo zgodilo," je dodal Xavi, ki bo v Al Saddu tako igralec kot trener, bo pa tudi ambasador svetovnega prvenstva 2022 v Katarju. Španski vezist sicer še ima pogodbo z Barcelono, Katalonci pa so že potrdili, da ne bodo preprečili prestopa svoje legende.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.