Young pod plazom kritik, odgovor pa jasen: "Ne bom prenehal!"

Foto: Twitter
Zvezdnik Atlante je že napovedal, da s početjem ne namerava prenehati, čeprav gre po mnenju nekaterih za zelo nespoštljivo potezo.
Oglej si celoten članek

Trae Young, košarkar Atlante, ki ga je Dallas zamenjal za Luko Dončića, se je znašel na udaru zaradi preigravanja med nogami, ki je postalo njegov zaščitni znak. Preigravanje 21-letnega in 185 cm visokega košarkarja je med tekmeci naletelo na mešane odzive.

Večina se z Youngom ne obremenje preveč in kljub "ponižanju" preprosto nadaljuje z igro, nekaterim pa gre njegovo početje že pošteno na živce.

Za incident je na nedavni tekmi med Atlanto in Portlandom poskrbel Trevor Ariza, ki je Younga, potem ko je ta žogo poslal med njegovimi nogami, grobo odrinil in si prislužil osebno napako.

Young je po tekmi priznal, da je šlo za namerno provokacijo. "Tik pred tem sem zadel met z visokim lokom. Ko je pristal na tleh, mi je nekaj zabrusil. Bil je jezen, kar se mi je zdelo zelo zabavno. Ko sem tekel čez igrišče, sem točno vedel, kaj bom naredil," je povedal zvezdnik Atlante, ki v povprečju dosega 29,6 točke na tekmo, kar ga uvršča na tretje mesto v ligi.

Dodal je, da se bo taktike preigravanja med nogami posluževal tudi v prihodnje. "To je del moje igre že celo življenje. Zakaj bi zdaj prenehal? Držite noge skupaj," je sporočil kritikom.

Foto: Twitter

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.