Z dušo in srcem za domovino!

Foto: Žurnal24 Pau Gasol: z dušo in srcem za Los Angeles Lakers. Foto: Žurnal24 Navijači v Asuncionu: z dušo in srcem za paragvajsko reprezentanco. Foto: Žurnal24 Richard Brown: z dušo in srcem za avstralsko reprezentanco v ragbiju. Foto: Žurnal24 Princa Williams in Harry: z dušo in srcem tudi v težkih časih za Anglijo. Foto: Žurnal24 Los Angeles Lakers: z dušo in srcem za Los Angeles. Foto: Žurnal24 Picher Garcia: z dušo in srcem za White Soxe. Foto: Žurnal24 Meireles in Tiago: z dušo in srcem za portugalsko reprezentanco. Foto: Žurnal24 Kolesarji na dirki po Švici: z dušo in srcem do samega cilja. Foto: Žurnal24 Achille Webo: z dušo in srcem tudi v težkih trenutkih za Kamerun. Foto: Žurnal24 Reyes in Pegan: z dušo in srcem za New York Mets. Foto: Žurnal24 Navijači v Madridu: z dušo in srcem za špansko reprezentanco. Foto: Žurnal24 Kolesarji na dirki po Švici: z dušo in srcem pa čeprav se lahko zgodi padec Foto: Žurnal24 Navijači v Seulu: z dušo in srcem za reprezentanco J. Koreje. Foto: Žurnal24 Bastos in Drogba: z dušo in srcem za Brazilijo in Slonokoščeno obalo, a na koncu Foto: Žurnal24 Navijač: z dušo in srcem tudi v težkih trenutkih za Kamerun. Foto: Žurnal24 Pau Gasol: z dušo in srcem za Los Angeles Lakers.
Z dušo in srcem se do konca igra in navija za svojo domovino ali svoj klub. To so v zadnjem tednu dokazali tako nogometaši in njihovi navijači kot tudi drugi športniki. Tu so Reutersovi zadetki tedna.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.