Z igrico rešila problem

Ker se dva igralca Ipswicha nikakor nista mogla dogovoriti, kateri od njiju bo izvedel prosti strel, sta nastalo situacijo rešila s priljubljeno igro kamen, papir, škarje. Njunemu trenerju se je vse skupaj zdelo zelo simpatično.
Oglej si celoten članek

Ipswich je v ponedeljek prišel do zmage proti Coventryju v angleški drugi ligi (3:0). A bolj kot sam izid in potek srečanja nas na tem mestu zanima dogodek, ko sta se Jimmy Bullard in Keith Andrews zapletla v zanimiv prepir. Oba nogometaša sta hotela izvesti prosti strel, vendar se nikakor nista mogla dogovoriti, kateri od njiju bo streljal. Igralca sta situacijo rešila s priljubljeno igro kamen, papir, škarje. Sreča se je nasmehnila Bullardu, ki pa nato ni uspel zabiti zadetka. Trenerju Paulu Jewellu se je vse skupaj zdelo zelo simpatično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.