Z masturbacijo do naslova svetovnih prvakov

Foto: Profimedia
Žena portugalskega vratarja Ruia Patricia je soigralcem svojega moža ponudila strokovni nasvet.
Oglej si celoten članek

Doktorica Vera Ribeiro je nogometašem Portugalske svetovala, da tekom Svetovnega prvenstva v Rusiji čim več masturbirajo. Izpostavila je, da bi se namesto abstinence morali "ročno" osvoboditi stresa, ki ga povzroča pritisk rezultata. Vera, ki je žena portugalskega čuvaja mreže Ruia Patricia, je sicer po izobrazbi seksualna terapevtka.

Foto: Twitter Vera Ribeiro

V svoji knjigi "Priročnik za zapeljevanje" Ribeiro piše, da se nogometaši bolje spoprijemajo s stresom in tesnobo, če masturbirajo. Navaja tudi, da priljubljena izjava, da seksualna aktivnost slabo vpliva na nastope športnikov, ne drži.

"Mislim, da bi nogometaši Portugalske imeli več možnosti za naslov prvaka, če bi selektor Fernando Santos svoje fante vzpodbujal k masturbaciji. Nogometaši ne bi smeli pred tekmami abstinirati!" trdi Ribeiro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.