''Z Modrićem sva samo prijatelja''

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Manekenka Dajana Gudić, ki so jo v nekem klubu v Los Angelesu fotografirali v družbi Luke Modrića, je zatrdila, da sta z nogometašem Reala Madrida samo prijatelja.
Oglej si celoten članek

Nedavno so se na Twitterju pojavile fotografije hrvaškega vezista, ki so ga med ameriško turnejo v Los Angelesu fotografirali v družbi manekenke Dajane Gudić. Slike so dvignile veliko prahu, lepotica pa je zatrdila, da se med njima ne dogaja nič.

''Družim in fotografiram se s številnimi ljudmi, a kaj takega se mi ni še nikoli zgodilo. Novinarji pišejo marsikaj, vendar iskreno povem, da me ne zanima, saj se med mano in Lukom ne dogaja nič. Moji bližnji vedo, kakšen človek sem, drugi pa niso pomembni. Spoštujem Luko in njegovo družino, tako kot on spoštuje mene, in najin odnos je prijateljski,'' je povedala Gudićeva, ki v ZDA dela kot TV-voditeljica in manekenka.

Njene besede je potrdil tudi Modrić, ki je dejal, da ne more verjeti, kakšna zgodba lahko nastane iz preproste fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:44 12. Avgust 2013.

    zurnal je postal hujše kot 24kur

  • 11:54 12. Avgust 2013.

    Dragi novinar,pusti že enkrat Jugoslavijo pri miru,Jugoslavije ni več,ne razumem te zakaj si se sploh priselil v Slovenijo,če si še …

  • 11:14 12. Avgust 2013.

    drogiranje v javnosti...jou Luka a paše joint ko šaka budali,a?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.