Z njo boste pozabili na Evo Carneiro

Foto: Instagram Rossana Torales Boavista SC Foto: Facebook Rossana Torales Boavista SC Foto: Twitter Rossana Torales Boavista SC Foto: Instagram Rossana Torales Boavista SC Foto: Instagram Rossana Torales Boavista SC Foto: Instagram Rossana Torales Boavista SC Foto: Instagram Rossana Torales Boavista SC
Brazilski nižjeligaš se ne more pohvaliti z zvenečimi imeni med igralsko zasedbo, zato pa je toliko bolj prepoznanvna njegova nutricionistka in fizioterapevtka.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni klub Boavista SC je bil ustanovljen leta 1961.

Ne gre ga mešati z istoimenskim portugalskim moštvom (FC Boavista), ki je bilo v Portu ustanovljeno na začetku 20. stoletja.

Boavista SC nastopa v petem državnem rangu, prihaja iz mesta Saquarema v zvezni državi Rio de Janeiro.

V prvenstvu omenjene zvezne države (Carioca 1) se Boavista meri tudi z velikani brazilskega nogometa, čeprav večji klubi v omenjenih tekmovanjih pogosto ne nastopajo z najmočnejšo postavo.

Toda tekmovalni uspehi še zdaleč niso tisto, po čemer je klub najbolj prepoznaven.

Pri Boavisti se namreč lahko pohvalijo s sila privlačno nutricionistko oziroma fizioterapevtko.

Pogosta tarča fotografov

Dr. Rossana Torales je namreč tista, ki skrbi za zdravje nogometašev na stadionu Eucy de Resende Mendonça.

Prsata 28-letna Paragvajka je v Braziliji že prava zvezdnica, ki jo fotografi pogosto ujamejo v svoj objektiv.

Če so se mnogi navduševali nad nekdanjo zdravnico Chelseaja Evo Carneiro, je treba priznati, da je Portugalka dobila močno konkurenco.

Več fotografij Toralesove si lahko ogledate na njenem Instagram računu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.