Z rakom na materničnem vratu v Rio?

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri nizozemski plavalki Inge Dekker, nosilki treh olimpijskih odličij v štafetnih preizkušnjah na 4 x 100 m prosto, so odkrili raka na materničnem vratu.
Oglej si celoten članek

Neljubo novico o bolezni plavalke Inge Dekker je na spletni strani zapisala nizozemska plavalna zveza (KNZB).

"V zadnjih treh letih sem bila prezaposlena s pripravami za olimpijske igre v Rio de Janeiru, potem pa tako grozna novica," je na spletni strani KNZB med drugim zapisala Dekkerjeva, ki navzlic temu še ni opustila namere o nastopu na letošnjem največjem športnem tekmovanju, ki bo med 5. in 21. avgustom v Braziliji.

Tri odličja v štafeti

Tridesetletna plavalka ima v svojih vitrinah tri olimpijska odličja iz štafetnih preizkušenj. V Pekingu 2008 je osvojila zlato, v Londonu 2012 srebrno, v Atenah 2004 pa bronasto odličje, ob tem je tudi nosilka posamične zlate kolajne v preizkušnji na 50 metrov delfin s svetovnega prvenstva v Šanghaju 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.