Z velike na malo skakalnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Tekmovalna žirija tekme za svetovni pokal v smučarskih skokih v finskem Kuopiu je današnjo tekmo iz velike skakalnice prestavila na malo.
Oglej si celoten članek

Kvalifikacije se bodo začele ob 16.30, tekma uro kasneje, vendar je napoved slaba: napovedan je namreč močan veter. Veter sicer kroji tekmo svetovnega pokala že od ponedeljka, ko bi morale biti po programu kvalifikacije. Te so nato prestavili na danes dopoldan, a so jih zavoljo premočnega vetra spet preložili na popoldan.

Skakalci so zjutraj opravili trening, dopoldan so začeli s kvalifikacijami, vendar so jih po devetih tekmovalcih prekinili zaradi premočnega vetra.

V kvalifikacijah bo nastopilo šest Slovencev: Jaka Hvala, Cene Prevc, Nejc Dežman, Matjaž Pungertar, Jurij Tepeš in Jernej Damjan, medtem ko ima Peter Prevc, sicer vodilni v skupni razvrstitvi svetovnega pokala, nastop na tekmi že zagotovljen. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.