Za 10 milijonov v Wales

Foto: EPA
Foto: EPA
Swansea se je okrepil z argentinskim branilcem Federicom Fernandezom, ki je doslej igral za Napoli.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni argentinski reprezentant Federico Fernandez, ki bo pri klubu iz Walesa najverjetneje igral v sredini obrambe skupaj z Ashleyjem Williamsom, se je za selitev na Otok odločil tudi zaradi dobrih izkušenj drugih nogometašev, na primer Španca Michuja, ki ga je Swansea letos posodil Napoliju. Valižani naj bi za Argentinca odšteli deset milijonov evrov, branilec pa je podpisal štiriletno pogodbo.

"Vedno sem sanjal o tem, da bom zaigral v Premier league. To je najboljša liga na svetu. Hvaležen sem Swanseaju, da mi je dal priložnost," je za klubsko spletno stran povedal Fernandez, ki je za izbrano vrsto Argentine zbral 30 nastopov in dva zadetka, med drugim je bil v začetni enajsterici na štirih tekmah svetovnega prvenstva v Braziliji, kjer je s soigralci osvojil naslov podprvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.