Za Ankaran zadel kot Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia Tim Vodeb skrbi za atrakcije na slovenskih zelenicah.
Tim Vodeb skrbi za atrakcije na slovenskih zelenicah.
V 29. kolu elitne slovenske nogometne lige je zablestel nogometaš Ankarana.
Oglej si celoten članek

Ankaran-Hrvatini so v 29. kolu PLTS v goriškem športnem parku gostili Rudar Velenje. Primorci krvavo potrebujejo točke v boju za obstanek in tako so tudi krenili v tekmi, povedli so že v šesti minuti.

Za prvi gol je asistiral Tim Vodeb, četrt ure kasneje pa je nogometaš, ki ga mnogi na sončni strani Alp poznajo po akrobatskem izvajanju avta, poskrbel za enega najlepših trenutkov letošnjega prvenstva.

Po daljši akciji Ankarana je Trboveljčan namreč s hrbtom obrnjen proti golu sprejel žogo v kazenskem prostoru in jo nato s fantastičnimi škarjicami pospravil v mrežo. Pri tem je spomnil na gol Cristiana Ronalda v četrtfinalu Lige prvakov na srečanju med madridskim Realom in Juventusom.

Ankaran je tekmo dobil (3:2) in zdaj zadnjeuvrščenemu Triglavu beži že za pet točk, vse bližje pa sta tudi Aluminij in Krško.

Za Vodeba je bil to šesti prvenstveni zadetek v letošnji sezoni, s čimer je prvi strelec svojega moštva.

xxx

Zadetek si lahko ogledate tudi na spodnjem posnetku, od 1:05 naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.