Za dva poraza Hrvati potegnili goro denarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški nogometaši so na turnirju na Kitajskem pristali na zadnjem mestu, a menda si je njihova nogometna zveza obilno napolnila žepe.
Oglej si celoten članek

V hrvaški reprezentanci praktično ni bilo nogometašev, ki igrajo v tujih ligah, Hrvaška pa je obe tekmi (proti Čilu in Kitajski) izgubila po streljanju enajstmetrovk. 

Uradnih informacij, koliko je Hrvaška nogometna zveza zaslužila, ni, 24sata pa poroča, da naj bi šlo za tri milijone evrov. 

Ali bodo Kitajci tudi prihodnje leto organizirali ta turnir, ni jasno, saj so vse povabljene reprezentance prišle brez zvezd in s svojimi C ekipami. Čeprav so Kitajci menda znoreli za nogometom, je bilo gledalcev bore malo. 

Kitajski pokal je osvojil Čile, ki je v finalu premagal Islandijo, z ena proti nič, Kitajska pa si je z zmago proti Hrvatom zagotovila tretje mesto. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.