Za finale Polona z Jankovićevo!

Foto: EPA Polona Hercog je v osmini finala turnirja WTA v Rimu izgubila s Sam Stosur. (Fot Foto: Žurnal24 Polona Hercog Foto: Žurnal24 Olga Govorcova Foto: Žurnal24 Olga Govorcova Foto: Žurnal24 Polona Hercog Foto: Žurnal24 Olga Govorcova Foto: Žurnal24 Polona Hercog
Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog se je prebila v polfinale turnirja WTA v mehiškem Monterreyju. V četrtfinalu je v treh nizih s 4:6, 6:3 in 6:3 premagala Belorusinjo Olgo Govorcovo.
Oglej si celoten članek

Mariborčanko Polono Hercog zdaj v polfinalu Monterreya čaka prva nosilka iz  Srbije Jelena Janković, ki je v svojem dvoboju četrtfinala s 6:1 in 7:5 ugnala Latvijko Anastasijo Sevastovo. V drugem polfinalu bosta igrali Rusinji Gisela Dulko in Anastazija Pavljučenkova.

Polona Hercog v Mehiki nastopa in to dobro tudi v dvojicah. V paru z Nemko Julio Görges sta v četrtfinalu s 7:6 (5), 4:6 in 10:6 premagali kanadsko-ameriško dvojico Eve-Marie Pelletier/Ahsha Rolle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.