Za Hansnom izredno naporen teden

Foto: Žurnal24 (Foto: pokernews.com)
Če bi prispevek pisali po prvih dobrih rezultatih, ki jih je v začetku prejšnjega tedna zabeležil Danec Gus Hansen, bi ga lahko v njem opisali kot velikega junaka, ki se zmagoslaven vrača iz bitke.
Oglej si celoten članek

A kot vemo, v spletnem pokru uspehov ne moremo meriti po eni odigrani partiji, temveč po tisoč ali celo več odigranih igrah, smo s pisanjem novice raje še nekoliko počakali, saj smo lahko tako na enem mestu zajeli ves blišč in bedo najdražjih PLO iger na spletu, v katerih je ta teden sodeloval tudi Gus.

Kot že rečeno, je bil začetek tedna za Danca naravnost sanjski, saj je ta popolnoma zagospodaril na najdražjih Full Tiltovih mizah, ki ponujajo Cap Pot Limit Omaho. V igrah s slepimi stavami od 200 $/400 $ pa vse tja do 500 $/1.000 $ je bil vsaj za nekaj ur Hansen namreč pravi gospodar. Cole South, Ashton Griffin in Ilari "Ziigmund" Sahamies mu namreč niso bili kos in so skupaj poskrbeli, da se je stanje na njegovem računu do konca dneva povečalo za kar 485.129 $!

Največ je k temu znesku prispeval bivši član portala CardRunners Cole South, ki se je z Dancem sicer udaril prvi in mu v 169 igrah prepustil le nekaj več kot 12.000 $, a se je nekaj ur zatem vrnil za mize in v nadaljnjih 220 igrah na 500 $/1.000 $ CAP-PLO mizi Gusu prepustil še dodatnih 376.430 $.

Za zanimivost naj omenimo, da je Hansen eno od največjih iger, ki so bile vse težke po 80.000 $ (CAP), dobil z višjim "kickerjem", potem ko sta na flopu oba igralca ujela tris šestic, a je imel Danec z v rokah višje preostale karte, ki so na koncu zadoščale za eno od velikih zmagoslavij večera.

A če se je teden za Gusa začel naravnost odlično, se je nadaljeval kot njegova najhujša nočna mora. Iste Cap Pot Limit Omaha igre, ki so mu v začetku tedna prinašale dobiček, so namreč postale njegov grob, kar ga je na koncu stalo kar neverjetnih 556.270 $.

Na svoj račun so namreč prišli Di "Urindanger" Dang, ki je v 176 igrah Danca olajšal za dobrih 55.000 $, Ilari "Ziigmund" Sahamies je v 3-urni bitki svojega skandinavskega kolega "obral" za kar 375.282 $, svoj lonček pa je za konec pristavil še Ashton Griffin, ki mu je uspelo Danca v samo 40 minutah igre "pomolsti" za nekaj več kot 150.000 $.

Za konec večera se je Gus udaril še s Tomom Dwanom, ta pa je bil za konec tedna tudi edini, ki je pokazal Dancu nekaj usmiljenja, saj je Hansen njun dvoboj gladko dobil in svojo dnevno izgubo zmanjšal za nekaj manj kot 125.000 $, kar pa je na koncu vseeno pomenilo, da je Danec teden ponovno končal v rdečih številkah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.