Za hiši hčerk 101 milijon funtov

Foto: Žurnal24
Veliki šef formule 1 Bernie Ecclestone očitno ne občuti finančne krize, ki je zajela naš planet, saj je za domovanje svojih dveh hčerk, Petre in Tamare, odštel kar 101 milijon funtov.
Oglej si celoten članek

Sivolasi Britanec Bernie Ecclestone nikoli ni varčeval pri svojih dveh hčerkah, saj sta Tamara in Petra vedno dobili, kar sta si zaželeli. Tokrat sta si naslednici velikega šefa formule 1 zaželeli novega domovanja in očka jima je z veseljem ustregel. Za Tamarino hišo je odštel "le“ 45 milijonov funtov, medtem ko si je Petra zaželela še 11 milijonov dražjo hišo. Kljub temu pa Bernie meni, da njegovi hčerki nista razvajeni: "Na obe sem zelo sem ponosen, saj sta odlični dekleti. Nista neumni, ko se govori o denarju. Znati razmišljati s svojo glavo, kar sva ju z njuno mamo učila že vse od malih nog. Za božič smo jima vedno kupovali stvari, za katere smo menili, da jih potrebujeta ter da jih bosta uporabljali.“ Glede na vse stroške, ki jih ima, torej niti ne čudi, da Bernie pri svojih 80. letih še ne razmišlja, da bi zapustil formulo 1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.