Za konec najlepša poteza EP 2016

Foto: EPA
Foto: EPA
Mladi portugalski navijač je po zadnjem sodnikovem žvižgu v finalu tolažil pristaša Francije.
Oglej si celoten članek

Evropsko prvenstvo v Franciji so nekaj časa zaznamovali tudi neljubi navijaški dogodki. Začelo se je s pretepi v Marseillu med Rusi in Angleži, nadaljevalo s prekinitvijo tekme s strani hrvaških privržencev nogometa, ki se ne strinjajo z vodstvom svoje nogometne zveze, veliko dela pa so policistom in varnostnikom na posameznih obračunih povzročili tudi podporniki nekaterih drugih reprezentanc.

Na drugi strani so se z vedenjem izkazali irski in severnoirski navijači, izjemni so bili tudi islandski ljubitelji nogometa. Za eno najlepših potez pa je zadnji dan prvenstva poskrbel mladi portugalski navijač, ki so ga kamere ujele, kako je poskušal potoložati razočaranega Francoza. Da, tudi to je nogomet.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.