Za konec še 'švejki', sledijo Danci

Foto: Žurnal24
Slovenski mladinci so v deželi faraonov zanesljivo opravili tudi z zadnjo oviro. Danci so jim z zmago nad Švedi že prej naredili uslugo in jim omogočili polfinale, danes pa je padla še Češka.
Oglej si celoten članek

Mladinska reprezentanca Slovenije se je po zmagi nad Češko s 37:34 (16:17) uvrstila v polfinale mladinskega svetovnega prvenstva v Egiptu. Reprezentanti so v deželi faraonov v četrtek pod piramidami prosili bogove, naj jim v dvoboju Švedov in Dancev pošljejo zmago slednjih. To se je res zgodilo, tako da so si Slovenci že pred zmago nad Čehi v Kairu priborili polfinale. Najbolj učinkovit strelec na današnji tekmi je bil David Razgor (devet golov), sledila pa sta mu Uroš Bundalo in Dean Bombač (oba po pet).

To je že sedma zmaga slovenskih rokometašev na tem turnirju – v prvem delu so v Port Saidu padle Libija, Grenlandija, Estonija, Švedska in Nizozemska, v Kairu pa po Portugalski zdaj še "švejki". V soboto so na vrsti še neporaženi Danci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.