Za konec sezone prava poslastica

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodilni igralec svetovne teniške jakostne lestvice Britanec Andy Murray in Srb Novak Đoković sta finalista sklepnega turnirja sezone v Londonu.
Oglej si celoten članek

V pravem maratonskem dvoboju je po več kot treh urah in pol igre Andy Murray ugnal Kanadčana Miloša Raonića s 5:7, 7:6 (5) in 7:6 (9). Igralca sta odigrala najdaljši dvoboj v zgodovini finalnih turnirjev ATP, Murray pa se je veselil 23. zaporedne zmage.

Njegov cilj bo po fenomenalni sezoni, kjer je med drugim dobil Wimbledon in olimpijski turnir v Rio de Janeiru, nedvomno tudi prvi naslov na finalu ATP, s čimer bi na prvem mestu lestvice ATP ostal tudi čez zimo.

Đoković še petič zapored?

Zmago bo Murrayju skušal preprečiti Srb Novak Đoković, ki je ekspresno s 6:1 in 6:1 ugnal petopostavljenega Japonca Keija Nishikorija.

Đoković se bo potegoval za peto zaporedno zmago na sklepnih turnirjih sezone.

Zaključni ATP masters, polfinale:

Andy Murray (VB/1) - Miloš Raonić (Kan/4) 5:7, 7:6(5), 7:6(9)
Novak Đoković (Srb/2) - Kei Nishikori (Jap/5) 6:1, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.