Za Kranjca dobili boj s Chelseajem

Foto: Nino Verdnik Zlatko Zahovič je sklenil še en odličen posel. (Foto: Nino Verdnik)
Predsednik Genoe Enrico Preziosi je pojasnil, kako mu je uspelo izvesti prestop sila obetavnega mariborskega branilca, le 16-letnega Luke Kranjca, praktično pred nosom velikega Chelseaja.
Oglej si celoten članek

"Kako nam je uspelo premagati Chelsea? V podobnih primerih gre vedno za denar. Chelseajeva ponudba je bila boljša, a smo to pokrili. Pridobili pa smo si tudi zaupanje njegove družine," je za Telenord dejal Enrizo Preziosi, ki je v nedeljo v Maribor prispel kar z zasebnim letalom, Zlatko Zahovič pa se njegovi ponudbi za le 16-letnega branilca Luko Krajnca ni mogel upreti. Odškodnina naj bi znašala okrog 900 tisoč evrov. "Naslednjo sezono se bomo še bolj naslonili na mlade igralce. Težava pa je, ker klubi Serie A rezultate zahtevajo takoj, zato manjka potrpežljivosti."

Kranjc še zdalec ne bo osamljen v Genovi, saj je tam že mladi Koprčan Enej Jelenič, pred kratkim je član kluba postal Rok Baskera iz Simer šampiona, član Genoe je tudi Dejan Lazarevič, ki je trenutno na posoji v Torinu. Najbolj zveneče ime pa se šele obeta: tik pred podpisom pogodbe z Genoo je slovenski reprezentant Valter Birsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.