Za Krhina se zanima Sevilla

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenskega vezista so španski mediji začeli povezovati s prestopom v Sevillo, kjer bi zamenjal Stephana Mbiaja.
Oglej si celoten članek

Rene Krhin je v pravkar končani sezoni s Córdobo izpadel iz elitne španske La Lige, toda posojeni igralecInterja je bil ena najbolj svetlih točk andaluzijske ekipe in posledično se je zanj ogrela Sevilla.

Največji andaluzijski klub, ki je dvakrat zapored osvojil Ligo Evropa, se bo najbrž razšel s Stephanom Mbiajem, slednjega snubi turški Trabzonspor. Kot navaja Tuttosport, Sevilla kot njegovo možno zamenjavo vidi Krhina, omenja se tudi ime Zdravka Kuzmanovića. Za oba naj bi Sevilla že izrazila zanimanje, a uradnih pogajanj še ni začela.

"Reneju je šlo v Španiji dobro na individualnem nivoju, pokazal je dober odnos v španskem prvenstvu. Zanj je bila to dobra izkušnja, sedaj pa bomo videli, kaj nam je storiti," je za FcInter1908 dejal Krhinov agent Marcel Kačinari.

Slovenskega vezista so v preteklih tednih povezovali s prestopom v Elche, ki pa ima finančne težave. "To je bila opcija, toda sedaj na tem ni nič konkretnega. Naslednji teden se bomo pogovorili z Interjem. Všeč nam je več klubov, Renejeva prihodnost pa bi lahko bila v Španiji," je zaključil Krhinov zastopnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.