'Za Levija je konec dirke. Prekleto ...'

Foto: Žurnal24 Armstrong je zelo razočaran, da njegov zaveznik Leipheimer ne bo nadaljeval Tour
"Za Levija je konec dirke z zlomljenim zapestjem. Prekleto ..." se je na Twitterju na odstop moštvenega kolega, zaveznika in rojaka Levija Leipheimerja odzval Lance Armstrong.
Oglej si celoten članek
 
 

Za Levija je konec dirke z zlomljenim zapestjem. Prekleto ...

Lance Armstrong

 
Ameriški kolesar Levi Leipheimer, moštveni kolega Alberta Contadorja in Lancea Armstronga pri Astani, ki je bil po 12 etapah najprestižnejše kolesarske dirke na svetu Tour de France na četrtem mestu v skupni razvrstitvi, je že končal nastope na francoski pentlji. Razlog je poškodba zapestja, so sporočili iz Astane. Leipheimer je moral tik pred začetkom petkove 13. etape odpovedati nadaljnje nastope na dirki, saj si je dan prej pri padcu zlomil zapestje. Leipheimer je padel s kolesa okoli tri kilometre pred ciljem četrtkove etape in si pri padcu zlomil zapestje. V skupnem seštevku je 39 sekund zaostajal za vodilnim kolesarjem, Italijanom Rinaldom Nocentinijem.

"Zbudil sem se ob slabi novici. Za Levija je konec dirke z zlomljenim zapestjem. Prekleto ..." je zapisal Armstrong na Twitterju. Leipheimer je imel na desnem zapestju, rami in hrbtu vreznine in modrice, vendar je še upal, da bo lahko nadaljeval Tour. "Zapestje me zelo boli, a lahko bi bilo še slabše," je dejal Leipheimer po četrtkovem padcu, ko je še upal na nadaljevanje dirke. Ta petek je na Touru na sporedu ena od odločilnih etap. Kolesarji bodo prispeli v Alpe in se na 200-kilometrski etapi na koncu povzpeli na Colmar.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.