Za napad na sodnika le 16 tekem

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)
Medtem ko je bil Andrej Hebar za napad na igralca kaznovan do konca sezone, je Rafael Rotter za napad na slovenskega sodnika dobil le 16 tekem kazni.
Oglej si celoten članek

Disciplinska komisija razširjene avstrijske hokejske lige Ebel je napadalca ekipe Vienna Capitals Rafaela Rotterja kaznovala s 16 tekmami prepovedi igranja zaradi napada na slovenskega sodnika Boruta Lešnjaka.

Incident se je zgodil na tekmi med dunajskim klubom in Linzem. Triindvajsetletni Rotter, ki se je razhudil na Lešnjaka, ker ta ni dosodil prekrška Aarona McKenzieja nad njim, je sodnika najprej odrinil, nato pa potisnil na tla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.