Za naslov Nemčija in Argentina

Foto: Žurnal24 Philipp Kohlschreiber je dosegel odločilno zmago. (Foto: EPA)
Teniška reprezentanca Argentine se bo v finalu ekipnega svetovnega prvenstva v Düsseldorfu pomerila z Nemčijo. Nemški tenisači so z 2:0 premagali Rusijo, branilka naslova Argentina pa je bila boljša od ZDA.
Oglej si celoten članek

Philipp Kohlschreiber je Nemčiji priigral odločilno zmago, premagal je Mihajila Južnija. Prvi niz je sicer izgubil z 2:6, nato pa je preostala dva dobil s 6:3 in 6:2. Pred tem je Philipp Petzschner s 6:2 in 6:4 premagal Igorja Andrejeva. Nemčija bo igrala v osmem finalu na teniških ekipnih SP, najboljši so bili v letih 1989, 1994, 1998 in 2005.

Argentinci so se v finale uvrstili z zmago nad Američani. Juan Monaco je s 7:6 (4) in 7:5 premagal Mardyja Fisha, Juan Ignacio Chela pa je s 6:1 in 7:6 (1) ugnal Johna Isnerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.