Za Neymarja bo treba dati 45 milijonov

Foto: Žurnal24 Neymar je v tretjem nastopu za brazilsko izbrano vrsto zabil dva gola za zmago p
V lanski sezoni je na 27 tekmah zabil 25 golov. Osemnajstletni brazilski talent Neymar. Chelsea ga je to poletje želel, a ga Santos ne da in viša odškodnino zanj. Zdaj se je mladenič odločil podaljšati.
Oglej si celoten članek
V minuli sezoni je Neymar opozoril nase s 14 zadetki na 19 tekmah državnega prvenstva in s kar 11 na osmih tekmah brazilskega pokala. Pravijo mu novi Robinho. Pod Dungo v reprezentanci ni dobil priložnosti, novi selektor Menezes mu jo je dal takoj. Dosegel je gol na prijateljski tekmi z ZDA.

Višja plača in srce sta odločila, da se je mladi brazilski up Neymar dokončno odločil, da ostane v Santosu, pa čeprav so si ga zelo želeli pri londonskem Chelseaju. Z brazilsko ekipo je pogodbo podaljšal za pet let, v njej pa je zapisano, da odškodnina zanj po novem znaša 45 milijonov evrov (Chelsea je pred časom zanj ponujal 20 milijonov). "Končna odločitev je vedno igralčeva. Pogovoril sem se z očetom in družino in odločili smo se, da ostanem. Tu sem srečen in sreče si želim," je dejal 18-letnik na četrtkovi novinarski konferenci. "Moja odločitev je prava. Napredoval bom in bom obenem srečen. Denar ne prinaša sreče." Neymarju so v zadnjih tednih številni legendarni rojaki (Pelé, Mario Zagallo ...) svetovali, naj ostane doma, saj je še premlad za Evropo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.