Za Neymarja ponudili 190 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski napadalec Neymar še ni podpisal nove pogodbe z Barcelono, katalonski klub pa naj bi zanj dobival izjemne ponudbe.
Oglej si celoten članek

Za brazilskega zvezdnika naj bi se po poročanju številnih medijev zelo zagreli pri Barceloninem velikem tekmecu Realu, Neymarjev oče pa je potrdil, da se za napadalca zanimajo tudi drugi zelo veliki klubi. Katalonski klub naj bi prejel tudi ponudbo, ki znaša 190 milijonov evrov. S takšnim zneskom bi Neymar postal najdražji nogometaš v zgodovini, skoraj polovico manj denarja je Real plačal ob prestopih Garetha Bala in Cristiana Ronalda.

"Manchester United je bil ta, ki je ponudil takšen kupček denarja, a vsi bi morali biti mirni. Moj sin je srečen pri Barceloni in ne želi si igrati nikjer drugje," je za katalonski Esports Cope dejal Neymarjev oče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:55 5. Februar 2016.

    Ko bo prenehal Neymar igrat,bota s fotrom bosa v petih letih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.