Za Olimpijo odslej tudi občasni reprezentant

Foto: Profimedia
Pri Olimpiji imajo novega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvak Olimpija iz Ljubljane je v svoje vrste pripeljal Matica Črnica. Šestindvajsetletni krilni igralec je z Ljubljančani podpisal dvoletno pogodbo.

Črnic, tudi občasni slovenski reprezentant, je kariero začel v Mariboru, zatem pa v Sloveniji nosil še drese Dravinje, Aluminija in Domžal, od koder je leta 2016 prestopil k Rijeki.

"Zelo sem vesel, da nam je uspelo zaključiti ta prestop. Matic je izredno kakovosten igralec in komaj čakam, da ga vidim v dresu Olimpije. Prepričan sem, da je to za nas odličen prestop," je ob podpisu pogodbe dejal predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić.

So pa Ljubljančani s koncem junija ostali brez peterice nogometašev. Roku Vodišku, Mitchu Apauju in Ricardu Alvesu so se pogodbe iztekle, medtem ko sta bila Dario Čanađija in Jason Davidson posojena do konca junija s strani hrvaške Rijeke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.