Za poljub Biliću 500 € kazni

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijač, ki je pred dnevi na tekmi Hrvaške in Irske vdrl na stadion, pritekel do hrvaške klopi in poljubil selektorja Slavena Bilića, se tega najbrž močno kesa.
Oglej si celoten članek

Predrznež je namreč za poljub hrvaškemu selektorju Slavenu Biliću na tekmi z Irsko kaznovan s 500 evri globe in triletno prepovedjo vstopa na stadion v Poznanju. Takšna usoda je doletela še enega hrvaškega "navijača", ki pa je bil nekoliko počasnejši in mu ni uspelo priti do klopi. Po poročanju poljskih medijev se je sodišče o kazni odločilo po hitrem postopku, še deset privržencev naših južnih sosedov pa je bilo kaznovanih za nerede pred tekmo, med njo in po njej.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.