Za prste obliznit! Dončić zmedel rakete, Porzingisu šlo na smeh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čudovita zamisel slovenskega košarkarja, s katero je zmedel obrambo nasprotne ekipe.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v enem izmed prodorov na tekmi s Houston Rockets znova postregel z enim svojih prepoznavnih trikov, ob katerih se strategi nasprotnih ekip lahko le držijo za glavo.

Prejemnik zvite podaje je bil Kristaps Porzingis, ki je zamisel zvezdniškega soigralca kronal s trojko.

Pisala se je tretja četrtina obračuna, Dončić pa je s pomočjo bloka pobegnil Davidu Nwabi, ki je bil zadolžen za njegovo pokrivanje. S tem se je znašel iz oči v oči s precej manj okretnim Christianom Woodom, zato je krenil v prodor, pri čemer je žogo zavrtel okoli pasu in jo poslal navzven proti prostemu Porzingisu, ki je nato zadel svojo edino trojko na srečanju (1/4). Med vračanjem v obrambo je bilo na obrazu latvijskega centra moč opaziti tudi rahel nasmešek.

Eklatanten primer Dončićeve iznajdljivosti in odlične kemije med zvezdnikoma si pogletje v priloženih posnetkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.