Za Riberyja poraz ne pride v poštev

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoz Franck Ribery vztraja, da so njegove misli povsem osredotočene samo na zmago, saj poraz proti Chelseaju na finalnem obračunu Lige prvakov ne pride v poštev.
Oglej si celoten članek

Francoz ni pričakoval, da se bo njegova ekipa v letošnji sezoni uvrstila v finale najmočnejšega in najbolj prestižnega evropskega nogometnega tekmovanja. A ponujenih priložnost pač ne gre izpuščati iz rok in enako razmišlja tudi Ribery, ki verjame, da morajo Bavarci v polni meri izkoristiti razplet letošnjih dogodkov.

''Sploh ne razmišljam o porazu proti Chelseaju. Star sem 29 let in kdo ve, kdaj bom imel spet priložnost nastopiti v finalu,'' je za uradno stran Bayerna povedal Ribery. ''Nisem si mislil, da bom tako kmalu dobil drugo priložnost. Želel sem si, da bi v letošnji sezoni šli daleč, a nisem si mislil, da se bomo prebili do finala.''

Devetindvajsetletnik pozdravlja dejstvo, da se bo finalni obračun odvijal v Münchnu. ''Finale v Münchnu, to je neverjetno. Mislim, da si zaslužimo biti tu. Upam, da združimo vse moči in prikažemo dobro predstavo proti Chelseaju ter osvojimo pokal. To bi bilo super.'' je dodal Francoz.

Ribery je finalni nastop pred dvema letoma moral zaradi kazni izpustiti, zato je letos še bolj motiviran, da klubu pomaga do še enega zgodovinskega dosežka. ''Lahko se oddolžim za zamujeno finale, saj imam novo priložnost. Nastop v Münchnu mi pomeni toliko, da lahko končno izbrišem spomin na Madrid,'' je zaključil nogometaš Bayerna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.