Za slovo poraz v Nemčiji

Rokometaši Göppingena so dobili vseh šest tekem v predtekmovalni skupini C.
Rokometaši Göppingena so dobili vseh šest tekem v predtekmovalni skupini C.
Koprčani so končali z nastopanjem v pokalu EHF.
Oglej si celoten članek

Rokometaši Kopra 2013 so v zadnjem krogu skupinskega dela evropskega pokala EHF v gosteh izgubili proti nemškemu Göppingenu (31:26) in končali nastope v tem tekmovanju. Na šestih odigranih tekmah v skupini C je dosegla eno zmago in doživela pet porazov. Edino zmago je dosegla na uvodni tekmi na Finskem, ko je premagala Cocks, nato pa nanizala pet porazov v nizu proti Göppingenu, hrvaškemu Nexeju in Cocksu.

Koprčani niso bili kos dvakratnim zmagovalcem pokala EHF v minulih dveh sezonah 2015/16 in 2016/17 in so si že po petnajstih minutah igre pridelali zaostanek sedmih golov (11:4). V nadaljevanju so zaigrali veliko bolje, v 27. minuti so se približali na vsega tri gole (13:10), a nato porazno odigrali končnico prvega polčasa in se na veliki odmor podali s primanjkljajem šestih zadetkov (17:11).

Zasedba iz Göppingena, kjer že vrsto let igra slovenski vratar Primož Prošt, je v drugem polčasu imela vse niti igre v svojih rokah in koprski ni ponudila niti najmanjše možnosti za preobrat. V koprski ekipi so Nino Grzentič, Tilen Sokolič in Adam Bratkovič dosegli po pet golov.

Hlajenje EHF kaznovala Veselina Vujovića

Pokal EHF (skupina C), 6. kolo:

Göppingen - Koper 31:26 (17:11)
Šešum 7; Grzentić, Sokolič, Bratkovič po 5.

Cocks - Nexe Našice 20:22 (10:14)

LESTVICA:
1. Göppingen 12 točk
2. Nexe Našice 8
3. Koper 2
4. Cocks 2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.