Za sredinec "pokasiral" 100 tisočakov

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vodstvo hrvaškega nogometnega prvaka Dinama iz Zagreba je s plačilom 100.000 evrov kaznovalo svojega portugalskega vezista Paula Machada, ki se je na žvižge Dinamovih navijačev med tekmo kvalifikacij lige prvakov proti Moldeju odzval z dvigom sredinca.
Oglej si celoten članek

"Naredil sem grozno napako in rad bi se opravičil vsem navijačem, predsedniku, trenerju, ekipi in družini. Bil je slab trenutek. Poudarjam, žal mi je in to, koliko spoštujem klub in navijače, bom pokazal tudi na igrišču," je po kazni dejal Paulo Machado.

Nekdanji igralec Porta, St. Etienna, Toulousa in Olympiakosa je ob menjavi v 65. minuti tekme 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov požel številne žvižge navijačev, ki jim je pokazal sredinec in si tudi prislužil rdeči karton zaradi nespodobne geste.

Kot so dejali v klubu, bodo znesek darovali v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.